MIFAS contracta cinc joves gràcies al programa de Garantia Juvenil

22/10/2021
MIFAS

Un total de quatre noies i un noi han iniciat un contracte de pràctiques aquest mes d’octubre a l’entitat dins del marc del programa de Garantia Juvenil.

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat a Grup MIFAS una subvenció de 55.000€ per a la contractació de cinc joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil. Concretament, aquests joves s’han incorporat a la plantilla de l’entitat aquest mes d’octubre i tindran un contracte laboral en pràctiques i formació de 6 mesos.

Aquest matí, Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, ha donat la benvinguda als cinc joves que ocupen diferents llocs de treball en funció del seu perfil laboral: al Centre de Dia Pere Llonch de Vilafant hi haurà una orientadora laboral i una integradora social, a la Residència de Girona, dues auxiliars d’atenció a persones en situació de dependència fent tasques de curadores i al Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva, un integradora social.   

Aquest és el cinquè any que MIFAS es beneficia del programa amb el que ha pogut contractar 34 joves dels quals cinc segueixen a la plantilla de l’entitat.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té com a objectiu facilitar l’accés dels joves al mercat laboral, després d’acabar els seus estudis o quedar-se sense feina. El programa rep el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil per a joves d’entre 16 i menors de 30 anys.