SECCIÓ ESPORTIVA: Esports adaptats

Si busques una oportunitat per gaudir de l'esport i superar reptes amb la teva discapacitat, no busquis més! Apunta't a l'esport adaptat i descobreix un món ple d'emocions i avenços.

A l'esport adaptat, tots tenim el nostre propi ritme i estil, i és això el que ens fa únics. No importa la teva discapacitat, hi ha una activitat per a cada persona. Les nostres opcions són inclusives i estan dissenyades perquè tothom pugui participar i gaudir.

Avantatges:

- Accés a un equip de professionals compromesos que t'acompanyaran en tot moment.

- Millora de la condició física i la coordinació.

- Oportunitat de fer noves amistats i formar part d'una comunitat acollidora i encoratjadora.

Descobreix el poder de l'esport adaptat per superar barreres i fer realitat els teus somnis. Sigui que vulguis competir a nivell professional o simplement passar-ho bé i mantenir-te actiu, hi ha un lloc per a tu en el nostre equip.

T'animes? Junts, anem més lluny!

Vine a l'escola d'Esport Adaptat: companyerisme, esport i reptes!

Què fem?

El seu objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat a través de la pràctica esportiva, promoure la igualtat d’oportunitats. L'esport no és només una activitat física, també és un espai bàsic per introduir valors i permetre desenvolupar habilitats físiques i psíquiques.

A qui va adreçat?

Infants i persones que volen iniciar-se en el món de l'esport.

> Tenim professionals qualificats i amb experiència en l’àmbit esportiu adaptat i de lleure.

Entrenaments:
Dimecres de 18:00h a 20:00h
Pavelló Municipal de Serinyà

Som federats, competim.

Boccia

La Boccia és un esport paralímpic, similar a la petanca, practicat per a persones amb discapacitat usuàries de cadira de rodes, de forma individual o per equips. Els participants han de llançar sis boles de cuir procurant que quedin situades el més a prop possible d’un bolig que serveix de referència.

A la Secció Esportiva del Grup MIFAS comptem amb la figura de Vasile Agache, soci de l’entitat, que es va iniciar en la boccia l’any 2005, i Ramon Prat, també esportista de l’entitat.

Els dos esportistes han aconseguit diversos campionats nacionals (tant a nivell de clubs com a nivell de selecció catalana) i autonòmics catalans, situant-los així en els primers llocs del rànquing nacional de la categoria de BC4.

Enguany els dos esportistes participaran en el campionat europeu en representació de la selecció nacional que es durà a terme a Sevilla.

Pàdel

Des de finals de 2017,  MIFAS  ha incorporat un nou esport adaptat a la seva Secció Esportiva. Es tracta del pàdel adaptat, un esport que pot practicar gairebé tothom. Només cal tenir prou força per impulsar-se amb els braços. És dinàmic, divertit i molt fàcil d’aprendre i practicar.  A més, és un esport inclusiu, es pot jugar conjuntament amb persones sense cap tipus de diversitat funcional.

Millora la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda, tant des del punt de vista físic, exercitant un hàbit saludable com és l’esport, així com també la vessant social i intel·lectual de la persona, al ser un esport que per força ha de ser jugat en companyia.