ÒRGANS DE GOVERN

Junta Directiva

És l'òrgan encarregat de dur a terme les activitats necessàries per complir les directrius aprovades i que s'estableixen dins dels estatuts de l'associació, així com vetllar pel compliment dels objectius que té l'entitat.

 

Patronat

És l'òrgan encarregat de dur a terme activitats de caràcter social i assistencial i especialment de crear, desenvolupar i mantenir els centres de l'entitat. Realitzar cursos de formació, gestionar el Servei d'Integració Laboral i les empreses del grup per donar feina estable a persones amb discapacitat física.


Artur Altabàs Molina

Artur Altabàs Molina

President Junta Directiva i Patronat
aaltabas@mifas.com

Cornellà de Llobregat, 1964. Soci de Mifas des de 2015. Impulsor de la secció de pàdel. S’incorpora a la junta directiva l’any 2019 per exercir la funció de tresorer, aprofitant la seva experiència laboral com a empleat del sector bancari durant 34 anys.

Francisco Javier Aldámiz Echevarría-García

Francisco Javier Aldámiz Echevarría-García

Vicepresident Junta Directiva i Patronat
jaldamiz@mifas.com

Llicenciat en Psicologia. Ha treballat a presons, Consells Comarcals i actualment treballa de professor en un Institut de Figueres. Vinculat a MIFAS des de l’any 1991. Durant tot aquest temps, com a membre actiu de la Secció Esportiva i duent col·laboracions amb l’Associació i la Fundació des del 2015 Patró de la Fundació.

Anna M. Guillén Pardo

Anna M. Guillén Pardo

Secretària Junta Directiva i Patronat
aguillen@mifas.com

Barcelona, 1960. Vinculada a l'entitat des de 1987 com a delegada de la Selva, després com a secretària de la Junta Directiva i el Patronat i actualment secretària. Va formar part de l'equip de redacció de la revista Nova Ítaca de MIFAS i del posterior Full informatiu, va ser creadora i responsable del Grup d'Oci de MIFAS (GOM), membre de Junta d'ECOM i reprensentant de la Federació ECOM Girona.

Rafik Ed-dahbi

Rafik Ed-dahbi

Tresorer Junta Directiva
rafik@mifas.com

La Bisbal d'Empordà, 1990. Soci de MIFAS des del 2010. Treballa a l'entitat des del 2017. Inicialment va entrar al departament d'administració i comptabilitat fins al 2019 que va passar a l'àrea social gestionant els serveis de sensibilització i esports. Actualment, a la gestió administrativa del Centre Residencial de MIFAS. Ha estudiat el cicle formatiu de grau superior d'administració i finances.

Josep Planiol Muñoz

Josep Planiol Muñoz

Vocal Junta Directiva i Patronat
jplaniol@mifas.com

Girona 1975. Funcionari jubilat de la Generalitat de Catalunya. Graduat en Dret per la UOC. Col·labora en diferents comissions de l'Associació des del 2016.

Josep Ligero Amores

Josep Ligero Amores

Vocal Junta Directiva i Patronat
i Delegat Garrotxa i Ripollès 
jligero@mifas.com

Olot, 1956. Soci de MIFAS des del 2008. Delegat de la Garrotxa i el Ripollès organitzant activitats de sensibilització i d’eliminació de barreres arquitectòniques. És membre, en representació de MIFAS, del consell de mobilitat de l’ajuntament d’Olot i del Patronat de la Fundació Garrotxa Líder del Consell Comarcal de la Garrotxa.

Glòria Úbeda Maynau

Glòria Úbeda Maynau

Vocal Junta Directiva i Patronat
gubeda@mifas.com

Girona 1962. Llicenciada en Turisme i Dret. Postgrau en Dret Local. Des del 1983 i fins al 2014, va treballar com a funcionària de personal no docent a L'Escola Oficial d'Idiomes (Departament d'Ensenyament) 1983-2014. 

Joan Camp Català

Joan Camp Català

Vocal Junta Directiva
jcamp@mifas.com

Mataró, 1977. Vinculat a l'entitat des del 2018, ha estat esportista federat de pàdel adaptat.  Tècnic de riscos laborals.

Raquel Blanca Tubau

Raquel Blanca Tubau

Vocal Junta Directiva
rblanca@mifas.com

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

23:23