;

Què és el MIFASXperience?

El MIFASXperience és un programa d’experiències inclusives relacionades amb l’oci, la cultura i l’esport amb l’objectiu que totes les persones amb discapacitat puguin gaudir de sortides organitzades, algunes gratuïtes i d’altres de pagament.

L’objectiu principal és oferir espais i activitats on es puguin compartir experiències, fomentar la comunicació, socialitzar-se, i en definitiva, sentir que formen part de l’Associació. Les activitats estan pensades per fer-se arreu de la demarcació de Girona i així donar l’oportunitat a totes les persones per participar-hi, independentment de la comarca de residència.

El nostre tècnic de dinamització

En Manu Heras és soci de MIFAS i fa més de 15 anys que està vinculat a l’entitat. Actualment és tècnic de les xerrades de sensibilització que s’ofereixen als centres educatius, a més de dinamitzador i jugador del Bàsquet Girona.

Amb una lesió medul·lar completa, usuari de cadira de rodes manual i amb un esperit de superació admirable, mostra en el seu dia a dia les capacitats de les persones amb disCapacitat. Té un gran coneixement de l’accessibilitat del territori català però també de molts països on ha viatjat i d’on ha extret un munt d’experiències i vivències personals.


Les persones titulars del Carnet Amic de MIFAS poden participar en les activitats del MIFASXperience amb una assegurança civil d'accidents.