CONFERÈNCIES MOTIVACIONALS PER A EMPRESES

Oferim conferències motivacionals a les empreses, amb l'objectiu d'aconseguir millorar el compromís dels seus treballadors i treballadores i augmentar la seva productivitat. 

En les conferències, en Manu Heras explica la seva experiència personal i comparteix amb el públic la seva capacitat de resiliència, persistència i com ha anat superant i creixent com a persona.

Resiliència, perseverança, prejudicis, emprenedoria i gestió del canvi, són algunes de les temàtiques de les seves conferències!

SOBRE EN MANU

En Manu Heras és soci de MIFAS i fa més de 15 anys que està vinculat a l’entitat. Un accident de motocicleta quan tenia només 18 anys l'obliga a anar en cadira de rodes.

Va aprendre a conviure amb la seva discapacitat. Amb un esperit de superació admirable, ha viatjat per tot el món d’on ha extret un munt d’experiències i vivències personals que l’han convertit en un exemple de superació i un referent de positivisme.

ETS UNA EMPRESA COMPROMESA AMB LA RSC?

Fes accions a la teva empresa que generin impactes tant als treballadors, com als clients, com al teu entorn.

Millora de la productivitat

Millora de la productivitat

Aconsegueix més compromís dels treballadors de l'empresa. Augmentarà la seva motivació, se sentiran part de l'empresa i incrementaran la seva productivitat i competitivitat.

Millora de la reputació i la imatge corporativa

Millora de la reputació i la imatge corporativa

Les accions de RSC beneficien la imatge, la reputació i la credibilitat de l'empresa. També afegeix valor a les seves activitats, provocant una bona valoració de la marca.

Fidelitza el client

Fidelitza el client

Els clients valoren molt positivament els esforços per dur a terme les seves activitats respectant les normes ambientals, econòmiques i, en aquest cas, socials.