SERVEI D'ATENCIÓ I SUPORT A LA PERSONA AMB DISCAPACITAT

A MIFAS treballem des de l'empatia. Quan una persona té una discapacitat, sigui de naixement, accident o malaltia, pot sentir-se perduda i amb molts dubtes i pors. Nosaltres som aquí per ajudar-te en els dubtes que puguis tenir.

El nostre equip està format per professionals pluridisciplinaris, que poden proporcionar-te la informació necessària en relació a la discapacitat, resoldre dubtes i guiar-te cap a una major autonomia i independència, adaptant-nos sempre a les necessitat individuals.

Acompanyem i assessorem tant a la persona amb discapacitat com a la seva família en totes les etapes i situacions vitals. L'objectiu és que tant la persona afectada com l'entorn rebeu el suport i pogueu afrontar els reptes amb confiança.

Som conscients que cada situació és única i treballem per oferir solucions adaptades a les necessitats individuals. Amb el nostre enfocament multidisciplinari, aspirem a crear la diferència en la vida de les persones amb discapacitat, oferint el millor suport possible en el seu camí cap a una vida amb la màxima autonomia. Compteu amb nosaltres! Som MIFAS.

T'acompanyem!

Equip tècnic

Assessorament

Informació

Vine amb cita prèvia: