QUI SOM

Som una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat física de la demarcació de Girona, des de l’any 1979.

El nostre objectiu bàsic i fonamental és realitzar tot allò que faciliti un millor coneixement i estudi de la problemàtica social, laboral, econòmica i humana de les persones amb discapacitat física, atenent les necessitats i aspiracions dins les pròpies possibilitats de l’associació i alhora cercar recursos que puguin posar fi a aquestes necessitats que dificulten la integració.

Associació MIFAS:  engloba un conjunt d’accions i serveis professionals amb l’objectiu d’atendre les necessitats socials més immediates, generals i bàsiques de les persones amb discapacitat física i les seves famílies.  Ofereix informació, orientació i assessorament sobre els serveis de l’entitat però també dels recursos externs als que es poden tenir accés.

Fundació MIFAS: el seu objectiu és la realització d’activitats de caràcter social i assistencial i especialment, a crear, desenvolupar i mantenir els centres que actualment gestiona, així com la de fomentar iniciatives i gestionar empreses que facilitin una feina estable a persones amb discapacitat física.

És l’encarregada també de la gestió del Servei d’Integració Laboral, orientat a fomentar la integració laboral del col·lectiu i per tant, aconseguir la seva inclusió a la societat.

Tadifi:  centre especial de treball dedicat a l’explotació i la gestió d’aparcaments, prestació de serveis de control de recintes privats i consergeries. El seu objectiu és la creació de llocs de treball per a persones amb risc d’exclusió social, que tenen dificultats per integrar-se a l’empresa ordinària i que necessiten suport tant a nivell de producció com a nivell social.

GiroParkcentre especial de treball dedicada a l’explotació d’aparcaments i zones blaves. El seu objectiu és la creació de llocs de treball per a persones amb risc d’exclusió social, que tenen dificultats per integrar-se a l’empresa ordinària i que necessiten suport tant a nivell de producció com a nivell social.

icmifas-associacio-3t-p-3.jpg icmifas-fundacio-3t-p-3.jpg  tadifi.jpg  giropark.jpg 

Informació addicional