Des de 1979, a MIFAS hem mantingut l’esperit de treballar per a la plena integració social i laboral de les persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial de la demarcació de Girona. Creada i gestionada per persones amb discapacitat, la nostra missió és aconseguir la independència econòmica i la justícia social del col·lectiu. Representem i som la veu d'aquest col·lectiu, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i defensar els seus drets.

Avui comptem amb més de 5.300 persones associades, totes amb discapacitat física, orgànica i sensorial. Els nostres 40 anys de trajectòria professional, humana i social, ens avalen i ens posicionen com a l’entitat referent de Catalunya. Compromesos en millorar la situació del col·lectiu, cada dia defensem el que ens correspon: la igualtat entre tots els ciutadans.

El conjunt dels nostres serveis ha canviat la vida de moltes persones gràcies a la lluita i les reivindicacions constants. Treballem amb el mateix entusiasme del primer dia perquè el col·lectiu estigui del tot integrat en una societat que ha canviat molt, però on encara queda molta feina per fer.

Informació addicional