;

MIFAS GIFT

La marca


La història del nostre taller comença l’any 2010, quan un grup de persones amb discapacitat física del Centre de Dia Pere Llonch de Vilafant, i tot l’equip que hi treballava, van decidir crear un taller de joies i detalls artesanals, com a servei de teràpia ocupacional. Una activitat essencial per a les persones que assisteixen diàriament al centre, perquè promou el manteniment i millora les seves habilitats de manipulació, afavoreix la interacció social i la seva participació activa.

Amb el temps, i inspirats pels nostres valors, aquesta activitat que inicialment només servia com a teràpia s’ha convertit en MIFAS Gift, un projecte molt estimat pel centre en què, cadascuna de les persones que en formen part, treballa amb passió i il·lusió perquè cada peça sigui única per a la persona que la llueixi.

A més, tots els beneficis que s’obtenen de la venda de productes, es destinen a la realització d’activitats lúdiques i terapèutiques per a les persones amb discapacitat protagonistes d’aquesta iniciativa.