MIFAS organitza una exhibició de bàsquet en cadira de rodes al Decathlon de Girona

30/11/2021
MIFAS

El proper dissabte 4 de desembre, i en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, organitzem un 3x3 de bàsquet adaptat i sessions de sensibilització per a tots els públics.

Aquest dissabte 4 de desembre, a les 16:30h i al pàrquing del Decathon de Girona, farem una exhibició de 3x3 de bàsquet en cadira de rodes. L’activitat, que és totalment gratuïta, s'organitza en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i s’emmarca dins del nostre programa de dinamització, MIFAS Xperience.

A més, des de les 9:00h, i durant tot el dia, realitzarem jornades de sensibilització perquè tothom qui vulgui pugui asseure's en una cadira i viure en primera persona les dificultats i els obstacles amb què es troba una persona usuària de cadira de rodes. També tindrà l'oportunitat de provar i jugar al bàsquet adaptat.

L'objectiu d'aquesta jornada és sensibilitzar l'opinió pública sobre els temes relacionats amb la discapacitat i promoure la presa de consciència pel que fa als beneficis que generaria la integració de les persones amb discapacitat en tots els aspectes de la vida. 

LLOC:

Pàrquing de Decathlon Girona (Polígon, Rotonda Mas Gri, s/n, 17003 Girona).

Per a més informació, contacteu amb en Manu Heras al 661 770 269 o a través del seu correu electrònic mheras@mifas.cat

Us hi esperem!