Has pensat en deixar-ho tot solucionat?

15/10/2018

MIFAS i Mémora, a través de la seva marca Electium, han signat un conveni de col·laboració per tal d’informar i oferir descomptes a les persones associades de MIFAS i les seves famílies, de tots els aspectes que giren entorn al servei funerari.

Electium és un innovador servei que permet planificar el funeral en vida i decidir com vols que sigui el comiat. A més a més, és la tranquil·litat de deixar-ho tot solucionat, tant per a tu com per a la teva família ja que la allibera de la presa de decisions en un moment tan delicat com és la pèrdua d'una ésser estimat.

És un servei dirigit a persones majors de 40 anys que no disposen d'una assegurança de decessos. Electium permet escollir entre un ampli catàleg de productes i serveis per deixar solucionat el seu comiat i a la seva manera.  A més, l’import del servei funerari queda congelat fins al dia del seu ús.

Avantatges:

  • Alliberes a la teva família de la presa de decisions en un moment tant complicat.
  • Possibilitat de personalitzar tots els detalls del comiat.
  • Tot l’import pagat es destina al servei funerari.
  • Flexibilitat en les formes de pagament.
  • Contracte directe amb l’empresa funerària líder a Espanya.

Electium inclou també una assegurança mèdica privada sense quota mensual i amb copagament que ofereix avantatges i descomptes exclusius en tractaments i consultes.

I si ets una de les 20 primeres persones en contractar el servei Electium, Mémora et regala una escapada rústica que inclou una nit amb esmorzar per a dues persones, en hotels de tota Espanya. 

 

Si vols més informació del servei, truca’ns al 972 41 40 41 i un gestor de Mémora es posarà en contacte amb tu per resoldre tots els dubtes.

Informació addicional