7a Trobada Capacitats al Parc de la Draga de Banyoles

25/09/2017

El 15 d’octubre, vine al Parc de la Draga i gaudeix de la jornada esportiva que organitza el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i l’Ajuntament de Banyoles.

El proper 15 d’octubre es celebra la 7a Trobada Capacitats que organitzen el Consell Esportiu del Pla de l’Estany i l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Banyoles amb l’objectiu de donar protagonisme a les persones amb discapacitat i a l’hora mostrar l’oferta i la varietat d’activitats esportives existents pel col·lectiu.

La jornada, que tindrà lloc al Parc de la Draga de Banyoles, constarà de vàries estacions que donaran forma a un circuit multiesportiu, on es duran a terme diverses activitats esportives dinamitzades per les pròpies entitats participants i pels tècnics del Consell Esportiu del Pla de l’Estany.

Des de MIFAS s’organitzaran partidets de bàsquet en cadira rodes perquè, tothom qui vulgui, pugui provar aquest esport. Carlos Manjón, soci de MIFAS i responsable de les activitats de sensibilització que MIFAS ofereix als centres educatius de la demarcació de Girona, serà l’encarregat de dinamitzar l’activitat.

Inscripcions prèvies:


Pas 1: www.ceplaestany.cat
Pas 2: omplir el formulari d’inscripció
Pas 3: enviar el formulari a consellesportiu@ceplaestany.cat
Data límit: Dimecres 3 d’octubre

Més informació: www.ceplaestany.cat

Comentaris