SIRIUS MIFAS estrena un servei de control de pes gratuït per a persones usuàries de cadira de rodes

15/03/2017

Si ets usuari/a de cadira de rodes i vols saber el teu pes, vine al SIRIUS MIFAS i pesa’t amb la nostra bàscula adaptada. SERVEI GRATUÏT!
Reserva la teva cita al 972 64 78 31.

El Centre per a l’Autonomia Personal MIFAS Girona (SIRIUS) ha posat en funcionament un nou servei de control de pes gratuït específic per a persones usuàries de cadira de rodes, persones grans, sobrepès o amb problemes circulatoris que necessitin seure.

Per posar en marxa el servei, MIFAS ha adquirit una bàscula electrònica i amb una capacitat de fins a 360 kg, que compta amb una plataforma de grans dimensions amb una rampa integrada i multifuncional que permet un accés fàcil a través de la pròpia cadira de rodes i per tant, no cal l’ajuda d’una tercera personal.  Fins ara, les persones que volien conèixer el seu pes només podien fer-ho a l’Hospital Santa Caterina de Salt.

Així doncs, totes aquelles persones usuàries de cadira de rodes que vulguin saber quin és el seu pes, podran fer-ho de forma gratuïta al SIRIUS MIFAS Girona, els dimarts de 9h a 17:30h, els dimecres de 15h a 18h o demanant cita prèvia amb la Terapeuta Ocupacional al telèfon 972 64 78 31.

La Residència de MIFAS a Girona ja disposava d’una bàscula d’aquestes característiques pels seus residents, però donada la proximitat entre la Residència i el SIRIUS MIFAS, aquesta s’ha transportat al Centre de Dia Pere Llonch de MIFAS a Vilafant per donar cobertura a les persones usuàries de cadires de rodes de l’Alt Empordà i rodalies. En aquest sentit, totes les persones que vulguin pesar-se d’aquesta comarca i contrades, ho podran fer de dilluns a divendres de 9h a 13h adreçant-se directament al centre.

Des de MIFAS convidem a que totes les persones usuàries de cadira de rodes, vinguin al SIRIUS MIFAS Girona o al Centre de Dia Pere Llonch de Vilafant per conèixer com funciona i pesar-se, un fet que, sembla una petita qüestió però que és un pas endavant per a la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda.