MIFAS organitza la II Edició del taller “Dones diverses” per al proper 16 de novembre

27/10/2021
MIFAS

Donat l’èxit de la primera, MIFAS organitza una 2a edició del taller “Dones Diverses” per a l’apoderament i la millora de l’ocupabilitat de dones amb discapacitat, amb el suport econòmic de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.

MIFAS acull, el proper 16 de novembre, la 2a Edició del taller per treballar l’apoderament i la millora de l’ocupabilitat de les dones amb discapacitat, i que, com a l’edició anterior, anirà a càrrec de Sònia Méndez Carrasco, amb el suport de l’Institut Català de les Dones. Aquest taller s'adreça només a dones.

OBJECTIU:

Oferir un espai de coneixement i reflexió en què es prioritzi la cura de la dona, més enllà del rol, creences i limitacions adquirides per la seva condició física, mental o social. Aquesta cura ha d'estar basada en oferir la informació i les eines pràctiques que puguin ajudar a les persones a apoderar-se i mirar al futur amb la seguretat i l'autoconeixement necessari.

CONTINGUT:

Autoestima, autoconeixement i autopercepció: aquest és un dels pilars que ens proporciona el punt de sortida per poder treballar el benestar emocional de les persones. Amb exercicis senzills, les persones assistents podran reflexionar sobre com són i com es perceben, amb l'objectiu de potenciar les pròpies habilitats.

Regulació emocional i promoció de la resiliència: S'explicarà de forma senzilla el processament emocional dels pensaments que tenim i com podem millorar la regulació emocional que això ens provoca. Les emocions sobre les que treballaríem serien: angoixa, preocupació, tristesa, ira i ràbia.

Apoderament i mirada al futur: Aquesta seria la última part de la formació i pretén promoure la seguretat i confiança en un mateix i cap al futur. S'oferiran alguns exercicis fàcils de recordar i que aporten la serenitat i la calma necessàries en els moments de crisi personal.

DATA:

Dimarts 16 de novembre de 2021, de 10h a 13h.

LLOC:

Aula de formació de la seu central de MIFAS (Rambla Xavier Cugat, 43 baixos, de Girona).

INSCRIPCIÓ:

GRATUÏTA | Places limitades!

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso
972 41 40 41
aalfonso@mifas.com
www.mifas.com

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

15:41