MIFAS és una de les entitats executores del nou servei d’Inclusió de les Víctimes de Trànsit ferides greus en el seu Entorn Social (INVICTES)

01/02/2023
MIFAS

Oferim atenció integral de qualitat a les persones víctimes de trànsit ferides greus i amb seqüeles de per vida, a la família i en el seu entorn. El nostre àmbit d’actuació és a la demarcació de Girona.

Des d’aquest mes de gener, MIFAS som una de les entitats executores d’INVICTES, el nou servei d’Inclusió de les Víctimes de Trànsit ferides greus en el seu Entorn Social del Servei Català de Trànsit.

El nostre àmbit d’actuació és la demarcació de Girona , i disposem d’un equip interdisciplinari que acompanya la persona per assolir la màxima autonomia personal i dissenya un itinerari de vida independent i comunitària. El servei està format per un equip de professionals format per un educador social, una terapeuta ocupacional i una psicòloga, que acompanyen, orienten i assessoren amb tràmits, productes de suport i gestió emocional.

L’objectiu d’INVICTES és promoure i recuperar l’autonomia personal i la vida independent de persones víctimes de trànsit ferides greus amb seqüeles per a tota la vida. També treballar amb la família i les persones cuidadores perquè acceptin, aprenguin i sàpiguen donar resposta a tot el que comporta aquesta situació proporcionant coneixement i habilitats per a les activitats i tasques de cura. El servei inclou l’entorn social amb el que es relaciona la víctima per promoure el seu reconeixement i la seva accessibilitat, les relacions i, així, aconseguir un entorn més integrador i inclusiu.

Per a consultes sobre el servei INVICTES a la demarcació de Girona, pots contactar amb:

Josep Bécares - 972 41 40 41
jbecares@mifas.cat

Arreu del territori català:
invictes@ecom.cat

MÉS INFORMACIÓ: Web INVICTES – Servei Català de Trànsit