Inscriu-te a la 3a Marxa per la Fràter

17/10/2018

El diumenge 11 de novembre tindrà lloc la tercera edició de la Marxa per la Fràter, en l’entorn natural de la Vall d’Hostoles.

Enguany amb la novetat d’un itinerari adaptat per a persones amb mobilitat reduïda amb la intenció de fomentar l’esport i el lleure inclusiu.

Els beneficis de la caminada es destinaran íntegrament al projecte La Rectoría, de la Casa Inclusiva de colònies promogut per la Fràter.

Fes la teva preinscripció aquí

Donatiu: 10€ individual i 25€ familiar


Sobre la Fràter Girona

Associació que fomenta la integració social de les persones amb discapacitat. El 2015 va iniciar un important projecte per convertir la rectoria de Sant Feliu de Pallerols en una casa inclusiva que oferirà a entitats i grups de persones discapacitades, entre altres, un espai on podran realitzar activitats formatives, culturals, esportives o de lleure.

Pel finançament del projecte, que porta per nom La rectoria – Frater In,  es compta amb institucions privades i públiques. A la vegada, s’han engegat activitats amb la finalitat de canalitzar petites aportacions de particulars. A la tardor del 2016 es va fer la primera edició de la “Marxa per la Fràter” - una caminada popular amb la que es busca no només recollir fons pel finançament del projecte sinó també donar-lo a conèixer i fer-ne partícip el major nombre de gent possible.