GiroPark, guanya el concurs per a la gestió de la zona blava de l’Estartit

30/05/2017

GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, continuarà gestionant la zona blava de l’Estartit durant dos anys més, és a dir, fins al 2018.

GiroPark, Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, ha estat l’empresa guanyadora del concurs per a la gestió de la zona blava de l’Estartit,  explotació que gestiona des de l’any 2004 i que enguany, estarà en funcionament fins al 30 de setembre, en horari de dilluns a diumenge de 10h a 22h.

Per a la seva gestió, GiroPark ha contractat tres persones, totes elles amb discapacitat física i sorgides de la Borsa Laboral de l’entitat que han rebut una formació específica de controlador de zona blava impartida per la Fundació MIFAS. El personal contractat farà el control de les 197 places d’aparcament de zona blava de la població i oferirà informació i atenció a l’usuari.

Recordem que l’objectiu principal dels Centres Especials de Treball del Grup MIFAS són la creació de llocs de treball per al col·lectiu de persones amb discapacitat i que els guanys de l’activitat es reinverteixen a la Fundació MIFAS, que gestiona dos centres de dia i una residència.

Comentaris