COCEMFE llança el seu programa de vacances per a persones amb discapacitat

30/03/2023
MIFAS

La Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica, en col·laboració amb l’IMSERSO, organitza per aquest 2023 les sessions de vacances programades i personalitzades per a persones amb discapacitat.

Aquest programa de vacances, compta amb el personal de suport necessari per a la realització de les activitats i les excursions que estiguin planificades, així com també del transport adaptat i l’allotjament adequat a les necessitats de cada persona.

Hi ha un total de 46 torns dins del Programa de Vacances 2023 que es duran a terme de febrer a octubre i amb destinacions de platja, interior, illes, termalisme i natura. Per garantir la seguretat de totes les persones participants pel que fa la COVID, es seguiran totes les recomanacions i obligacions adoptades a nivell nacional i a més es compliran les mesures de seguretat de cada comunitat autònoma.

Recordem que l’objectiu del programa de vacances és que qualsevol persona pugui gaudir del temps lliure i l’oci en igualtat de condicions, com la resta de persones.

Per a accedir a les ofertes, i a tota la informació què cal tenir present a l’hora d’accedir al Programa de vacances de COCEMFE, feu clic al següent enllaç:

https://www.cocemfe.es/que-hacemos/turismo-accesible/

Podeu fer i presentar les vostres sol·licituds a través de la web de COCEMFE, o bé adreçant-vos a les treballadores socials de MIFAS:

Anna Brasas | abrasas@mifas.com
Mireia Bonmatí | mbonmati@mifas.com
972 41 40 41

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

10:07