CEPES subvenciona un projecte per enfortir els Centres Especials de Treball de Grup MIFAS

26/01/2017

Es la primera vegada que Grup MIFAS rep una subvenció d’aquest organisme i amb la seva aportació es potenciaran les línies de negoci del Grup.

La Confederación Empresarial Española de la Economía Social – CEPES ha aprovat una subvenció al Grup MIFAS dins del Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social cofinançat pel Fons Social Europeu.

Amb la seva aportació, Grup MIFAS potenciarà les seves línies de negoci amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’activitat empresarial i també facilitar la integració laboral de les persones amb discapacitat dins dels Centres Especials de Treball de l’entitat.

Així doncs, cada persona treballadora dels Centres Especials de Treball, rebrà un acompanyament personalitzat des de la seva incorporació al lloc de treball i posteriorment es duran a terme accions de seguiment mitjançant visites, trucades telefòniques i seguiments individualitzats. Aquestes actuacions les realitzarà un equip multidisciplinari del Grup MIFAS.  Els treballadors rebran també formació en noves tecnologies, en habilitats socials i transversals segons les necessitats dels treballadors.

Per tal d’avaluar i mesurar la qualitat laboral dels treballadors i també l’atenció al client dels diferents serveis del Grup MIFAS, s’introduirà la figura del client misteriós que actuarà com un client comú realitzant un compra o consumint en el servei per després poder realitzar un anàlisi qualitatiu.

     

Comentaris