Ajuts tècnics per facilitar l’alimentació de les persones amb discapacitat

10/04/2017

Al nostre SIRIUS de Girona hi trobareu tot tipus d’ajuts per menjar i cuinar que facilitaran la vostra activitat diària i us permetran ser més autònoms o com a mínim, una mica més independents.

Moltes persones que tenen poca mobilitat a les mans, debilitat muscular, manca de prensió o una hemiplegia, tenen veritables dificultats per portar una activitat diària de forma autònoma. Per superar aquestes dificultats existeixen un gran nombre d’ajuts tècnics que faciliten el dia a dia de les persones amb discapacitat i que tenim al vostre abast perquè les pugueu conèixer en el nostre SIRIUS MIFAS de Girona.

Al SIRIUS MIFAS Girona disposem de diferents ajuts tècnics de demostració que faciliten l’alimentació de les persones amb discapacitat física, ajuts que capaciten a aquelles persones que presenten mobilitat reduïda en un o els dos membres superiors, tant per menjar, com beure o preparar-se els aliments.

Coberts pensats per a persones que tenen deformitats a les mans, plats amb base antilliscant, pela verdures de sobre taula, untador o subjecte palletes per a les que només tenen mobilitat en una mà, gots per beure sense haver d’inclinar el cap, llevataps antilliscants o amb mànec ergonòmic per aquelles que tenen dificultat de prensió, entre d’altres són els ajuts de demostració que podreu veure en el nostre SIRIUS.

Oferim assessorament personalitzat gratuït tant al centre com a domicili per valorar cada cas i fer la vida més fàcil a les persones que no tenen autonomia personal i als seus familiars i cuidadors.

Visiteu-nos i us informarem gratuïtament de quin ajut tècnics s'adapta més a la vostra necessitat.

Centre per a l’Autonomia Personal SIRIUS MIFAS

Gemma Oliver - Terapeuta Ocupacional
Carrer Empúries, 31 baixos
17005 Girona
T. 972 64 78 31
sirius.girona@mifas.cat

Atenció personalitzada amb cita prèvia.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:08