Ramon Prat i Vasile Agache guanyen medalla al Campionat d’Espanya de Boccia per clubs

27/06/2022

Els jugadors, de l’equip de MIFAS, han aconseguit la medalla d’or i de plata en individuals.

Del 24 al 26 de juny es va disputar el Campionat d'Espanya de Boccia per clubs a Pinto, Madrid, i els esportistes de boccia de MIFAS, Ramon Prat i Vasile Agache, hi van participar en la categoria de BC4.

En la vessant individual, la medalla d'or va ser per Ramon Prat, i Vasile Agache va guanyar la medalla de plata, quedant per davant d'Alex Trullas que va finalitzar en tercera posició. La final disputada entre Agache i Prat va acabar amb un resultat de 2-5 en favor de Ramon.

En la competició per equips, la parella formada per Ramón Prat i Sara Aller (FCEDF/Deporte Adaptado León) varen finalitzar en primera posició, Vasile Agache i Lydia Ramos (FCEDF/FESA) van obtenir el segon lloc.