Serveis Empresarials

Els Centres Especials de Treball del Grup MIFAS neixen amb l’objectiu d’oferir un lloc de treball a persones amb alguna discapacitat física, amb alt risc d’exclusió social, que tenen dificultats per poder-se integrar a l’empresa ordinària i que necessiten suport tant a nivell de producció com a nivell social.

La gestió i l’explotació empresarial del Grup MIFAS és i ha estat un pilar fonamental del Grup MIFAS, essent reconeguda a la demarcació de Girona per la majoria d’institucions públiques i privades, ja sigui a través de l’explotació total de la unitat de negoci o prestant un servei en concret.

La plantilla dels nostres CETs compta amb un mínim del 70% de persones treballadores amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Unitat de Suport a l’Atenció Professional (USAP)

Dins del programa social, els tres CETs, GiroPark i Tadifi compten amb una Unitat de Suport a l’Atenció Professional integrat per un psicòleg, un diplomat en treball social i un monitor que treballen en coordinació amb el gerent de l’empresa, el cap de producció i un supervisor per a les zones de treball.

El servei contempla tot un seguit d’accions que tenen per objecte l’adaptació de la persona amb discapacitat a l’entorn laboral i una bona integració en l’àmbit social i cultural.

    

Zones Blaves

Zones Blaves

Des del 1989 ens dediquem a la gestió i explotació de les zones blaves de diversos municipis de la demarcació de Girona. L'experiència adquirida al llarg d'aquests anys, ens ha convertit en un referent en aquest àmbit.

El nostre saber fer i la inserció de persones amb discapacitat física, són els valors que ens fan competitius respecte a la competència. A més, val a dir que el control de les zones blaves és una activitat ideal per aquelles persones que tenen dificultats a l'hora d'integrar-se laboralment degut a la seva discapacitat física, principal objectiu del nostre grup.

Duem a terme la gestió integral de concessions administratives, ja siguin dels ajuntaments o de l'Administració Pública:

- Manteniment de les instal·lacions
- Instal·lació de màquines expenedores de tiquets (parquímetres)
- Gestió del personal (persones amb discapacitat física)
- Recaptació, comptat i transport a l’entitat bancària

Gestió d'Aparcaments

Gestió d'Aparcaments

Gestionem de manera integral el servei d'aparcaments tant d'empreses públiques com privades. Ens encarreguem de tota la gestió, des de la formació i selecció del personal, cobrament, neteja, manteniment i supervisió de les instal·lacions. 

Control de recintes tancats

Control de recintes tancats

Realitzem tasques de control de recintes, entrada i sortides de vehicles i persones. Oferim els nostes servies a pavellons, àrees de serveis, consergeries, concerts, museus, i tot tipus de locals.

Grues Municipals

Grues Municipals

Treballem en la retirada de vehicles de la via pública sota les directrius que ens marca la policia local de cada municipi.

Botigues - quiosc

Botigues - quiosc

Gestionem botigues - quiosc de venda de diaris, revistes, llibres, articles d’higiene personal, perfumeria i objectes de regal entre d’altres. Estan obertes els 365 dies de l'any per tal de garantir un servei de màxima qualitat.

LA BOTIGUETA DEL TRUETA
Hospital Universitari de Girona
Doctor Josep Trueta

Av. França, s/n
17007 Girona

LA BOTIGUETA DEL SANTA CATERINA
Hospital Santa Caterina
Parc Hospitalari Martí i Julià
Av. Doctor Castany, s/n
17190 Salt

 

 

Consergeries i Serveis Administratius

Consergeries i Serveis Administratius

A través de la prestació de serveis gestionem consergeries, recepció i venda d'entrades, recepció de trucades a través del call center, atenció a l'usuari, externalització de serveis administratius entre d'altres.

Benzinera

Benzinera

Duem a terme l'explotació i la gestió de la benzinera de Montjuïc de Girona. S'ofereixen serveis de rentat de vehicles manual, venda d'articles d'alimentació (pa,brioxeria, begudes, gel...), diaris i revistes, productes d'automoció, productes per a mascotes, llenya i carbonet entre d'altres.