MERCEDES Classe E220 d 4MATIC AllTerrain ADAPTAT

Obsequi si s'adquireix vehicle i adaptació: My Slave elèctric per a cadira de rodes, és una roda davantera que s'acopla i s'acciona elèctricament de baix pes i disseny compacte.

Mercedes Classe E ADAPTAT amb ROBOT Vehicle de reestrena. Unitat equipada amb tapisseria completa de cuir i tela negra, seients elèctrics amb memòries i calefactables, sistema Keyless, sostre panoràmic, sistema de so Burmester, paquet d'il·luminació ambiental, sistema de navegació, sensors d'aparcament amb càmera 360º Surround View, assistent de canvi de carril, detector d'angle mort, suspensió pneumàtica, extintor d'incendis, climatitzador de 3 zones, llums de benvinguda amb logo Mercedes Benz, bola de remolc retràctil, porta elèctric, llandes exclusives de 19 '', aparcament amb el mòbil, etc. ADAPTAT AMB ROBOT NOU Extres Aparcament pel mòbil Seients amb calefacció Seients amb memòria Seients de pell Bluetooth Càmera posterior Climatitzador Enganxall Miralls abatibles Fars Xenon Immobilitzador Lleves en volant Llandes d'alumini Navegador Regulació elèctrica de volant Sensor d'aparcament Suspensió pneumàtica Sostre elèctric.

Possibilitat de vendre per separat:

COTXE: 49.000 €
ROBOT + VOLANT: 10.000 € (NOU - 1 mes)

El robot 8.000 € i volant 4.000 €, es pot comprar per separat.

Obsequi si s'adquireix vehicle i adaptació: La meva Slave elèctric per a cadira de rodes és una roda davantera acoblable i accionada elèctricament de baix pes i disseny compacte.

Contacte:
Esther Ramón
Barcelona
estther@telefonica.net
Tefèfon: 686097004