Servei Residencial

La nostra residència s'adreça a persones amb discapacitat i té com a objectiu potenciar les seves activitats de la vida diària. El servei és en règim permanent, els 365 dies de l'any, les 24 hores del dia.

Ubicada al barri de Sant Narcís de Girona, disposa d'unes instal·lacions totalment accessibles i pensades per a la seguretat i la comoditat de les persones que hi resideixin. Amb un format de portes obertes, permet que les persones que hi viuen puguin entrar i sortir tal i com ho farien en el seu domicili.

Centres de Dia

Gestionem dos centres de dia, un a Riudellots de la Selva i un a Vilafant, adreçats a l'atenció de les persones amb discapacitat física, en edat laboral, de 18 a 65 anys, amb un reconeixement del grau de discapacitat igual o superior al 65% i amb resolució de grau de dependència, sense el nivell d'hàbits i habilitats suficients per accedir a un contracte laboral.

Oferim una atenció individualitzada amb l'objectiu de mantenir, estimular i potenciar el desenvolupament de la persona mitjançant activitats d'ajustament personal i social, així com una ocupació terapèutica.

Fem rehabilitació i promoció de la salut, i també donem suport a la família.

Més informació dels centres de dia