;

SENSIBILITZEM A TRAVÉS DE L'ART

Aquest taller consisteix en descobrir la història de la Carla a través de la seva obra gràfica, de les seves il·lustracions. Una història que comença el 2017, quan després de patir un accident en el seu pis d’estudiant, es veu obligada a anar en cadira de rodes i aprendre a viure la vida des d’un altre punt de vista.

A través de les seves il·lustracions i la seva narració creativa, repassa des del moment de l’accident fins a la seva situació actual, passant per les diferents emocions que l’han acompanyat en tot el procés. Sempre amb un to amable, educatiu i adaptat a les edats dels i les alumnes. L’objectiu és que els infants aprenguin a interpretar i analitzar les imatges estimulant la seva creativitat i aprenent a potenciar valors i capacitats tan importants com l'empatia i la resiliència. Alhora, fomenta que augmenti la consciència sobre la realitat de les persones amb discapacitat i la seva inclusió a la societat.

Durada: 1-1,5 hores
Es dirigeix a cursos a partir de 3r de primària

SOBRE LA CARLA

La Carla és sòcia de MIFAS des de fa 5 anys. Graduada en Belles arts per la Universitat de Barcelona, s'ha format en desenvolupament de projectes i emprenedoria en un curs de la universitat ESADE i Fundació Prevent.

És il·lustradora, conferenciant i desenvolupa activitats artístico - educatives als centres escolars, instituts i universitats amb l'objectiu de potenciar les habilitats artístiques i la intel·ligència emocional dels més petits i petites.

S'ha construït a través de l’adversitat, i li apassiona poder compartir la seva experiència vital. Considera essencial que ens qüestionem quin tipus de valors volem potenciar a la nostra societat i amb quines aptituds i habilitats volem que creixin els més joves.