PROJECTE ACTIVA'T

Activa’t és un projecte que integra la figura de dos professionals (Educadora Física Esportiva i Fisioterapeuta) especialitzats en la rehabilitació i la millora de la salut de les persones amb discapacitat física, o aquelles que han patit un ictus o una lesió medul·lar o lesió cerebral traumàtiques.

A través d’un estudi personalitzat, s’apliquen les tècniques més convenients en cada cas per tal de millorar i recuperar les funcions motores, maximitzar els moviments i alleujar les síndromes doloroses entre d’altres.

Els nostres tractaments s’adapten específicament a cada persona, tenint en compte les molèsties, l’edat i la seves capacitats.

A més, tenim un GIMNÀS ADAPTAT per fer exercicis i/o complementar la teràpia o la rehabilitació.


Tots els nostres serveis s’adrecen a persones amb o sense discapacitat


Gimnàs
Gimnàs

Pràctica d'exercici físic amb la figura d’una Educadora Física Esportiva. El centre aposta per la innovació en el servei del benestar i l’atenció personalitzada per a persones amb diversitat funcional, que han patit un ictus o que tenen una lesió medul·lar o cerebral traumàtica.

Fisioteràpia
Fisioteràpia

Tractaments de rehabilitació individuals, per millorar i recuperar les funcions motores, maximitzar el moviments i alleujar les síndromes doloroses. Servei adreçat a persones amb i sense discapacitat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

x