FORMACIONS PER A PROFESSIONALS

El curs, que s’adreça a professionals de l’àmbit sociosanitari i educatiu, té una matrícula de 80€ i les persones participants podran descarregar-se la llicència del programa al seu portàtil personal.

BJ Adaptacions i el SIRIUS MIFAS Girona organitzen un curs pràctic del programa Grid 3, un programa per a la comunicació que permet que les persones amb diversitat funcional puguin comunicar-se, controlar el seu entorn i accedir al seu ordinador. Grid 3 és un paquet de software complet de comunicació augmentativa, dissenyat per ajudar a comunicar-se i connectar-se amb el món.

Permet la comunicació cara a cara, la comunicació remota mitjançant un telèfon, missatgeria, correu electrònic i també la participació a les xarxes socials, l’accés simplificat a música, vídeos de forma totalment adaptada a les necessitats de cada persona.

Amb aquest curs de 12 hores (3 sessions de 4 hores cadascuna), els alumnes aprendran amb detall les característiques de les eines i també la seva configuració per tal d’adaptar-lo a cada nivell i necessitat.

És imprescindible portar el pc portàtil per poder descarregar la llicència del programa (inclosa amb els 80€ de la matrícula).

Programa i més informació