XIII edició de Beques Fundación Universia per a estudiants universitaris amb discapacitat

08/08/2019
MIFAS

Es pretén fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat fent efectiu el principi d’igualtat d’oportunitats en l’educació.

El passat 29 de juliol es va obrir la convocatòria del Programa de Beques Fundación Universia d’ajuda a l’estudi per a estudiants universitaris amb discapacitat en el curs 2019-20. L’objectiu és fomentar la inclusió de persones amb discapacitat a través de l’educació, i per mitjà de concessió d’ajudes econòmiques. Aquestes ajudes estan dirigides a estudiants que vulguin accedir a un grau o màster universitari i fins a la finalització dels seus estudis.

Els requisits que han de complir els sol·licitants de les beques Fundación Universia són els següents:

  • Ser estudiant espanyol/a o estranger resident a Espanya.
  • Acreditar una discapacitat igual o superior al 33%
  • Estar matriculat/da o en condicions de matricular-se en un grau universitari o màster per qualsevol universitat del món o una formació específica per a “joves amb discapacitat intel·lectual”.
  • S’inclouran ensenyances de plans d’estudi antics i títols propis de màster.

Les sol·licituds de les beques es presentaran únicament per via telemàtica a https://becas.fundacionuniversia.net/ i la data límit per fer-ho és el 18 d’octubre de 2019 a les 18:00h (hora peninsular).

La concessió de Beques de Mobilitat es resoldrà amb data màxima el 12 de novembre de 2019 mentre que les altres modalitats es resoldran amb data màxima del 20 de desembre de 2019. S’informarà als beneficiaris a través del correu electrònic.

Per a més informació feu clic AQUÍ.

  • Imatge de Fundación Universia

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:18