Xerrada “Sexualitat, zona prohibida”, oberta a tots els públics

10/10/2022
MIFAS

Aquesta és la primera de les nous sessions que organitzarem dins del Cicle de Xerrades «Obrim el meló de la Sexualitat?». És oberta a tothom! Ens hi acompanyes?
Sessió presencial i online | Entrada lliure

 

El proper dijous 20 d'octubre donarem el tret de sortida a la primera de les nous sessions que conformen el Cicle de Xerrades «Obrim el meló de la sexualtat?» organitzades per Grup MIFAS del 20 d'octubre de 2022 al 15 de juny de 2023, a raó d'una sessió mensual.

La primera, que porta el títol Sexualitat, zona prohibida, serà, per una banda, una primera presa de contacte en què s'explicaran els motius que ens han portat a tractar aquest tema, el seu tarannà i els diferents objectius i per l'altra, parlarem de la manca d'informació i atenció en aquest àmbit (fora del col·lectiu dels joves) i molt especialment dins del col·lectiu de les persones amb discapacitat

Hora, lloc i metodologia

La sessió s'iniciarà a les 18h a la seu central de Grup MIFAS, ubicada a la Rambla Xavier Cugat, 43, a Girona. A més, totes aquelles persones que vulguin seguir les sessions i no ho puguin fer presencialment, podran seguir-les a través de Instagram live @grupmifas.

Les sessions seran a càrrec de la Maria del Mar Flórez Creus, psicòloga clínica amb una dilatada experiència professional dins el mon de la discapacitat física. S'adrecen no només al col·lectiu de persones amb discapacitat, sinó que estan obertes a familiars, professionals de sectors relacionats i a tot el públic en general que estigui interessat a participar.

L’entrada és lliure, però s’agraeix que ens confirmeu l’assistència, a través del següent formulari, per a la correcta organització de la sala.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

23:06