Xerrada per sensibilitzar el sector turístic sobre les barreres arquitectòniques, a Sant Feliu

11/05/2017

Avui 11 de maig i al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, s’ha celebrat la Xerrada “Turisme Familiar, turisme per a tothom”, organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i l’Associació MIFAS.

L’objectiu era el de sensibilitzar i fer participar el sector turístic, hostaler i de restauració sobre les problemàtiques amb què es troben les persones amb mobilitat reduïda per accedir als serveis turístics.  

Hi han participat representants de diferents negocis turístics de la ciutat (restaurants, allotjaments…), junt amb el regidor de Turisme, Salvador Calabuig, el president de l’Associació MIFAS Albert Carbonell i el membre de la Comissió de Turisme Accessible també de l’entitat, Josep Planiol.

A banda de la xerrada, els assistents han pogut comprovar per ells mateixos les dificultats que té el col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda, i ho han fet realitzant un itinerari per Sant Feliu amb cadira de rodes.

Albert Carbonell ha destacat la importància de que els serveis turístics estiguin adaptats donat que les persones amb discapacitat cada vegada viatgen més, ho fan acompanyades i cal que se les consideri com un client més.  Ha afirmat també que la Costa Brava s’ha de posicionar com a destí turístic accessible per a tothom i que malgrat que s’hi ha invertit molt, encara queda molta feina per fer.