Webinar "Construyendo un espacio de trabajo integrador e igualitario", amb Daniel Tulsà

11/06/2021
MIFAS

El dilluns 14 de juny, Etalentum organitza el Webinar "Construyendo un espacio de trabajo integrador e igualitario", en què Daniel Tulsà, gerent del Grup MIFAS n’és el ponent.

En un moment en què tots estem repensant l'espai de treball, potser cal anar una mica més enllà i pensar també en el model.

Cal un entorn laboral més integrador, més igualitari, capaç d'aprofitar al màxim les diferents capacitats de cada col·laborador.

Daniel Tulsà, gerent del Grup MIFAS, amb dilatada experiència en la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat física, sensorial i orgànica, analitzarà els aspectes més pràctics i aplicables de la Llei General de la Discapacitat per ajudar-nos a trobar els beneficis que pot oferir a empreses, persones i comunitats.

El webinar l’organitza Etalentum Selección, primera empresa de selecció de personal en número d’oficines a Espanya. Es dediquen exclusivament al headhunting de càrrecs intermedis, directius i perfils altament especialitzats. Són experts en la recerca de professionals en l’àmbit comercial, financer i tècnic.


DATA: 14 de juny de 2021
HORA: 15:00h