Voluntaris de Telefónica participen en el projecte “Ampliació de l’hort ocupacional de MIFAS”

19/10/2018

Avui divendres 19 d’octubre, 10 voluntaris de Telefónica han participat en el projecte “Ampliació de l’hort ocupacional del Centre de Dia Pere Llonch de MIFAS” en motiu del Dia Internacional del Voluntari de Telefónica.

Amb aquest, ja és el tercer any consecutiu que MIFAS rep la col·laboració de la Fundación Telefónica a través del seu programa de Voluntaris. Recordem que durant el Dia Internacional del Voluntari de Telefónica, treballadors del Grup Telefónica participen en diferents activitats socials d’arreu de l’estat espanyol, aportant una part del seu temps, les seves habilitats, els seus recursos i la seva il·lusió.

En aquest cas, els voluntaris han participat en el projecte “Ampliació de l’hort ocupacional del nostre Centre de Dia Pere Llonch de Vilafant”, un projecte d’hort urbà que es va iniciar l’any 2015 gràcies també a la col·laboració dels voluntaris de Telefónica i que enguany s’ha dut a terme una segona fase per tal d’ampliar i mantenir una activitat que aporta resultats molt positius per a les persones del centre.

Els voluntaris juntament amb les persones usuàries del centre, han dut a terme tasques com l’ampliació del nombre de jardineres, posar terra i plantar plantes i flors, i envernissar la base d’una pèrgola i les jardineres de què ja disposava l’hort per aconseguir el manteniment de la fusta.  

La jornada ha estat molt positiva i enriquidora per a tots, persones usuàries, voluntàries i treballadores del centre.