Voluntaris de Telefónica participen en dues activitats del Grup MIFAS

19/10/2015

El passat divendres 16 d’octubre i en motiu del Dia Internacional del Voluntari de Telefónica, treballadors prejubilats i jubilats del Grup Telefónica van participar en dues activitats socials organitzades pel Grup MIFAS.

Fundación Telefónica, a través del seu programa de Voluntaris Telefónica, organitza anualment el Dia Internacional del Voluntari de Telefónica, en què els treballadors jubilats i prejubilats del Grup Telefónica participen en diferents activitats socials.  En aquest cas, els voluntaris van participar a dos tallers organitzats pel Centre de Dia i de Recursos Pere Llonch de Vilafant:  Taller de manualitats i Taller d’Hort Urbà.

El Taller de Manualitats va consistir en la confecció de bijuteria i ornaments de nadal en què els voluntaris van donar suport a aquells usuaris que tenen més dificultats motrius.

El Taller d’Hort Urbà va consistir en posar en marxa un hort aprofitant un espai exterior del centre.  Voluntaris i persones usuàries van muntar una estructura en la que després s’hi va tirar terra i s’hi van plantar cols, escaroles, enciams, entre d’altres.

La jornada va ser molt positiva i enriquidora per a tots en la que es van promoure les relacions socials, el treball en equip i la cooperació.

Una gran experiència que ens agradaria tornar a repetir.

Comentaris