‘Vides Diverses’, primera sessió del Cine Fòrum sobre Discapacitat del Grup MIFAS

09/03/2017

El dijous 16 de març, a les 17h i al Centre d’Atenció Integral MIFAS es projectarà el documental ‘Vides Diverses’, protagonitzat per persones d’ECOM amb discapacitat física i experiència en vida independent.

‘Vides Diverses’ és la primera de les 3 sessions que conformen el I Cicle Cine Fòrum sobre Discapacitat de l’entitat, que està oberta, de forma gratuïta, als socis i sòcies de l’entitat i que es durà a terme al nou Centre d’Atenció Integral, ubicat al carrer Empúries, 31 de Girona.

‘Vides Diverses’ és fruit d’un treball col·lectiu de reflexió per mostrar tant la necessitat com la capacitat d’autonomia de les persones amb discapacitat física. Des de la defensa de la diversitat en la societat, ens interroga sobre com ens veiem i com ens afecta la mirada dels altres, i ens apel·la a defensar el dret de totes les persones a decidir sobre la pròpia vida i a tenir les mateixes oportunitats.

David Villanueva, de l’Àrea d’Autonomia Personal i vida Independent, d'ECOM, serà l'encarregat de conduir el debat després de la projecció del documental.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

00:28