Vasile Agache i Ramon Prat van guanyar dues medalles a l’Open Regional de Boccia BISFED

03/04/2018

Del 26 de març a l’1 d’abril es va disputar l’Open Regional de Boccia BISFED a la ciutat de Pinto, on els esportistes catalans van aconseguir les dues medalles de l’equip espanyol en la modalitat BC4.

Els integrants de la secció esportiva MIFAS, Vasile Agache i Ramon Prat, van guanyar dues medalles en l'Open Regional de Boccia BISFED, que es va celebrar el passat 26 de març, i fins l'1 d'abril a Pinto. 

Vasile Agache va guanyar la medalla de bronze a la categoria individual, guanyant 10 a 1 al portuguès Nuno Guerrero i classificant-se en primera posició a la fase de grups. A més, a les eliminatòries va vèncer a Akrem Othmane classificant-se per a semifinals on, el gran Steve McGuire, el va derrotar.

Es va classificar a semifinals l’equip format per Vasile Agache, Ramon Prat i Alejandro Díaz a la competició per parelles i van guanyar a Portugal per 5 a 1. No obstant, finalment Gran Bretanya va guanyar la medalla d’or davant d’Espanya.

Tot i així, ens hem trobat davant d’un gran èxit als resultats de la competició, tenint en compte les dues medalles guanyades a una competició on participaren els millors equips europeus; la de bronze per Vasile i la de plata per l’equip format per Vasile i Ramon Prat.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

16:09