Válida sin barreras, suma 9 anys com a patrocinador oficial de l’esport adaptat de MIFAS

29/01/2021
MIFAS

Válida sin barreras demostra, un cop més, el seu compromís amb l’esport adaptat i renova el conveni de patrocini amb la secció esportiva de MIFAS.

Aquest matí, s’ha fet oficial el patrocini de Válida sin barreras a l’esport adaptat de l’Associació MIFAS, essent, una vegada més, el patrocinador oficial del bàsquet en cadira de rodes i la boccia de l’entitat.

Francesc Nonó, gerent de Válida sin barrerasAlbert Vila, gerent de Válida Lift i Albert Carbonell, president de Grup MIFAS, han signat el novè conveni de col·laboració amb l’objectiu de fomentar l’esport adaptat i donar-li visibilitat. Els esportistes seguiran lluint el logotip de Válida sin barreras a la seva samarreta de joc i resta de roba esportiva.

L’Associació MIFAS vol agrair públicament aquest suport, ja que aquesta temporada, tocada per la pandèmia del coronavirus, no és gens fàcil per l’esport adaptat. Actualment, l’equip participa a la Segona Divisió de la Lliga Espanyola però està pendent de reprendre els partits posposats per la incidència de la tercera onada de la Covid. 

Pel que fa a la boccia, disciplina paralímpica practicada per persones amb paràlisis cerebral o discapacitat física severa, MIFAS compta amb les figures de Vasile Agache i Ramon Prats, que competeixen tant a nivell nacional com internacional.

El patrocini signat entre Válida sin barreras i Associació MIFAS és per a la temporada 2020-21 i a banda de donar suport econòmic a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i a la boccia de la Secció Esportiva de l’entitat, l’empresa estableix la voluntat de fer accions conjuntes adreçades al col·lectiu de persones amb discapacitat i professionals del sector.