Válida sin barreras segueix com a patrocinador del bàsquet en cadira de rodes de MIFAS

17/11/2014

Válida sin barreras i Associació MIFAS, van signar el passat 13 de novembre, un acord de col·laboració amb el que Válida sin barreras continuarà essent, una vegada més, el patrocinador oficial del Válida sin barreras CB MIFAS.

En concret, el patrocini s’ha signat per a la temporada 2014-15 amb l’objectiu de donar suport econòmic a l’equip de bàsquet en cadira de rodes que disputa a la Lliga Nacional i Catalana i que té una despesa econòmica anual molt elevada a nivell de desplaçaments.

Amb l’acord, l’equip continuarà dient-se Válida sin barreras – CB MIFAS i continuarà lluint a la samarreta de joc el logotip de l’empresa. Aquest també apareixerà en els cartells anunciants dels partits i al dors del carnet Amic de MIFAS.

A més, fruit també del nou conveni, els titulars del carnet Amic de MIFAS ho tindran més fàcil per adaptar la seva llar i fer el seu entorn més accessible. Válida sin barreras ofereix un 10% de descompte en solucions salvaescales, adaptacions de banys i adaptacions de vehicles, incrementant en un 5% el descompte que oferia actualment.

Recordem que el Válida sin barreras CB MIFAS disputa els seus partits a casa al Pavelló de Girona Fontajau i que l’entrada és gratuïta!!!

Comentaris