Válida sin barreras renova el patrocini oficial de la Secció Esportiva de Grup MIFAS

22/12/2016

Válida sin barreras es converteix, un any més, en el patrocinador oficial de la Secció Esportiva de Grup MIFAS.

Aquest matí s’ha dut a terme la firma oficial del conveni de col·laboració entre Válida sin barreras i Grup MIFAS amb el que l’empresa especialitzada en productes i serveis d’accessibilitat dóna tot el seu suport a l’esport adaptat.

Albert Vila, Director Comercial de Válida sin barreras i Albert Carbonell, president de Grup MIFAS, han firmat el conveni en què, un any més, l’empresa continuarà patrocinant l’equip de bàsquet en cadira de rodes i també la boccia, un esport practicat per persones amb gran discapacitat física.

El patrocini s’ha signat per a la temporada 2016-17 amb l’objectiu de donar suport econòmic a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i a la boccia de la Secció Esportiva de l’entitat i obrir futures col·laboracions.

Així doncs, amb l’acord, l’equip de bàsquet continuarà dient-se Válida sin barreras – CB MIFAS i continuarà lluint a la samarreta de joc el logotip de l’empresa.

El conveni recull també que Válida sin barreras farà un 10% de descompte als titulars del Carnet Amic de MIFAS en solucions salvaescales i adaptació de vehicles i assessorament i visita presencial a domicili gratuïts.