22/12/2016

Válida sin barreras renova el patrocini oficial de la Secció Esportiva de Grup MIFAS

Válida sin barreras es converteix, un any més, en el patrocinador oficial de la Secció Esportiva de Grup MIFAS.

Aquest matí s’ha dut a terme la firma oficial del conveni de col·laboració entre Válida sin barreras i Grup MIFAS amb el que l’empresa especialitzada en productes i serveis d’accessibilitat dóna tot el seu suport a l’esport adaptat.

Albert Vila, Director Comercial de Válida sin barreras i Albert Carbonell, president de Grup MIFAS, han firmat el conveni en què, un any més, l’empresa continuarà patrocinant l’equip de bàsquet en cadira de rodes i també la boccia, un esport practicat per persones amb gran discapacitat física.

El patrocini s’ha signat per a la temporada 2016-17 amb l’objectiu de donar suport econòmic a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i a la boccia de la Secció Esportiva de l’entitat i obrir futures col·laboracions.

Així doncs, amb l’acord, l’equip de bàsquet continuarà dient-se Válida sin barreras – CB MIFAS i continuarà lluint a la samarreta de joc el logotip de l’empresa.

El conveni recull també que Válida sin barreras farà un 10% de descompte als titulars del Carnet Amic de MIFAS en solucions salvaescales i adaptació de vehicles i assessorament i visita presencial a domicili gratuïts.

Comentaris