Válida sin barreras renova el conveni de patrocini del CB MIFAS

10/12/2013

El Director Comercial de Válida sin barreras, Albert Vila i el President de MIFAS, Pere Tubert han signat avui a les instal•lacions de les oficines centrals del Grup MIFAS la renovació d’un conveni de patrocini del CB MIFAS per la temporada 2013-2014.

Amb aquesta signatura, Válida sin barreras es converteix en el partner oficial de l’equip.

En concret, l’equip de bàsquet en cadira de rodes de MIFAS lluirà a les seves samarretes la publicitat de Válida sin barreras. El seu logotip també apareixerà en els cartells anunciants de cada partit local i en el dors del carnet “Amic de MIFAS” de l’entitat.

A més, fruit també del nou conveni, els titulars del carnet “Amic de MIFAS” gaudiran d’un 5% de descompte en tots els productes salvaescales de Válida sin barreras.

Recordem que el CB MIFAS, que enguany s’ha traslladat a Girona i juga els seus partits locals al pavelló de Fontajau competeix a la Lliga Nacional 1a Divisió Grup Est, fet que suposa una despesa econòmica anual molt elevada pel club a nivell de desplaçaments.

Des del Grup MIFAS agraïm molt sincerament la col•laboració d’una empresa gironina tan important perquè hagi apostat una vegada més per ajudar a una entitat social del propi territori i, en concret per la tasca que du a terme el CB MIFAS promocionant l’esport adaptat.

Comentaris