Válida sin barreras, patrocinador oficial de la Secció Esportiva MIFAS

13/07/2015

Un any més, Válida sin barreras renova el conveni de col·laboració amb el Grup MIFAS i patrocina l’equip de bàsquet en cadira de rodes i, com a novetat d’enguany, també la boccia.

Válida sin barreras i Grup MIFAS, han signat un acord de col·laboració amb el que Válida sin barreras serà una vegada més, el patrocinador oficial de l’equip de bàsquet en cadira de rodes de l’entitat. Com a novetat d’enguany, l’empresa especialitzada en productes i serveis d’accessibilitat, patrocina també la boccia, un esport practicat per a persones amb gran discapacitat física. En aquest esport, la Secció Esportiva de MIFAS compta amb la figura de Vasile Agache, soci de l’entitat i esportista que aconsegueix magnífiques marques en els campionats en què participa.

El patrocini s’ha signat per a la temporada 2015-16 amb l’objectiu de donar suport econòmic a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i a la boccia de la Secció Esportiva de l’entitat i obrir futures col·laboracions.

Així doncs, amb l’acord, l’equip de bàsquet continuarà dient-se Válida sin barreras – CB MIFAS i continuarà lluint a la samarreta de joc el logotip de l’empresa.

Comentaris