Válida sin barreras CB MIFAS es proclama campió de la Lliga Catalana

18/05/2015

Amb la victòria d’aquest diumenge contra l’UNES – Unió Esportiva i a un partit per finalitzar la Lliga Catalana, el Válida Sin Barreras CB MIFAS s’ha proclamat campió d’aquesta competició finalitzant invicte.

La lliga la disputaven quatre equips catalans, el Masters FCEDF, el CE BCR CEM, l’UNES – Unió Esportiva i el Válida sin barreras CB MIFAS.  

Tot i les nombroses baixes, els gironins han demostrat ser molt superiors a la resta d’equips guanyant els partits amb molta claredat i podent donar minuts als jugadors menys habituals per agafar ritme de competició de cares a la temporada vinent.

L’últim partit, que és de pur tràmit, servirà per posar a punt l’equip per disputar la final a 4 de la Copa Catalunya que es disputarà el proper 30 de maig a la ciutat de Reus.  El sorteig, que es va fer el passat divendres 15 de maig, ha emparellat el CB MIFAS amb el Barça i el CEM Hospitalet versus Sant Nicolau. Els gironins es jugaran el passe a la final contra els màxims favorits per guanyar aquesta competició.

Comentaris