Válida sin barreras, 7 anys patrocinant l’esport adaptat de MIFAS

17/09/2018

Aquest matí s’ha dut a terme la firma del conveni de col·laboració entre Válida sin barreras i Associació MIFAS per donar suport a l’esport adaptat de l’entitat.

Francesc Nonó, gerent de Válida sin barreras i Albert Carbonell, president de Grup MIFAS, han signat un conveni de col·laboració per donar suport a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i la boccia de l’entitat.  L’objectiu és fomentar l’esport adaptat i donar-li visibilitat.

Aquest és el setè any consecutiu que Válida sin barreras col·labora amb la Secció Esportiva de MIFAS, col·laboració que va més enllà d’un patrocini ja que empresa i entitat comparteixen valors i tenen una excel·lent relació en tots els sentits.

Aquesta temporada, Válida sin barreras CB MIFAS, l’equip de bàsquet en cadira de rodes de l’entitat, disputarà a la Segona Divisió de la Lliga Espanyola, competició que s’iniciarà el mes de novembre i en què hi participen sis equips d’arreu d’Espanya. La formació participa també a la Lliga Catalana Nivell 1, formada per cinc equips catalans. L’equip juga els seus partits a casa, el diumenge a les 12h, al Pavelló de Girona Fontajau.

Pel que fa a la boccia, disciplina paralímpica practicada per persones amb paràlisis cerebral o discapacitat física severa, MIFAS compta amb les figures de Vasile Agache i Ramon Prats, que competeixen tant a nivell nacional com internacional.

El patrocini signat entre Válida sin barreras i Associació MIFAS és per a la temporada 2018-19 i a banda de donar suport econòmic a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i a la boccia de la Secció Esportiva de l’entitat, l’empresa organitzarà dues jornades tècniques a les instal·lacions del SIRIUS MIFAS Girona adreçades a persones associades a l’entitat i a professionals del sector de la discapacitat.