V Jornada Inclusiva d’esport adaptat

17/10/2017

Miquel Chalé i Ramon Prat, entrenador i jugador respectivament de boccia i integrants de la secció esportiva de MIFAS, dinamitzaran l’estació de boccia de la V Jornada Inclusiva que organitzen quatre federacions que aglutinen l’esport adaptat.

El dia 4 de novembre i a l’Arc de Triomf de Barcelona, es celebrarà la V Jornada Inclusiva, un esdeveniment que té l’objectiu de divulgar l’esport adaptat per tal normalitzar la discapacitat i aportar informació al públic sobre les diferents modalitats esportives que pot practicar una persona amb diversitat funcional.

En aquesta cinquena edició, hi  podran participar persones amb i sense discapacitat en dotze modalitats esportives diferents: bàsquet en cadira de rodes, hoquei en cadira de rodes, tennis, petanca, esgrima, eslàlom, ciclisme, atletisme, voleibol, rugbi adaptat, futbol i boccia. Cadascuna d’aquestes estacions estaran dinamitzades per  personal voluntari, en el cas de la boccia, es comptarà amb la participació de Miquel Chalé, entrenador de boccia BC4 de la Secció Esportiva de MIFAS i Ramon Prat, jugador de la mateixa modalitat i també integrant de la Secció Esportiva de l’entitat.

La jornada està inclosa dins del projecte l’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona i està organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual – Acell i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

22:56