Una trentena de persones van assistir a la jornada de Smoothfood
Una jornada informativa amb demostració de productes.
El passat divendres 30 de novembre, una trentena de persones van assistir a la jornada informativa sobre noves tendències en l’alimentació del pacient amb disfàgia al nostre Centre d’Atenció Integral MIFAS de Girona, que va estar a càrrec de la logopeda Eva Fitó i la Dra. Marisa Garcia, assessora científica del Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari a la Universitat Politècnica de Catalunya, i en col·laboració amb l’empresa Smoothfood, que van cedir els seus productes.
Va resultar molt interessant, tant per l’explicació teòrica sobre els diferents factors a tenir en compte sobre la disfàgia orofaríngia, com la demostració dels productes alimentaris que milloren la deglució de les persones afectades per aquest trastorn.
Moltes gràcies a les ponents i a Smoothfood per la implicació en aquesta jornada, i gràcies a tots els assistents per l’interès i participació.
Comentaris