;

Un centenar d’alumnes d’Olot participen a la III Jornada d’atletisme i altres jocs sense barreres

30/05/2017

El passat 26 de maig, l’Associació MIFAS de la Garrotxa i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot van organitzar la tercera edició de la Jornada d’atletisme i altres jocs sense barreres a l’Estadi Municipal d’Atletisme d’Olot.

Quatre són les proves que un centenar d’alumnes de 6è de primària de les escoles Malagrida, Sant Roc i el Morrot d’Olot van poder provar amb l’objectiu de prendre consciència sobre les dificultats amb les que es troben les persones amb alguna discapacitat física, ja sigui en el seu dia a dia o practicant algun esport.

Al llarg de la jornada els alumnes van realitzar diferents activitats adaptades com ara una cursa d’atletisme i un eslàlom en cadira de rodes, jugar a boccia i també a futbol adaptat per a persones amb discapacitat visual.

Enguany és el tercer any que es duu a terme aquesta jornada que té molt èxit entre els estudiants de la població i que pretén d’una manera amena i divertida que els alumnes experimentin de primera mà les dificultats de moure’s en cadira de rodes, i siguin conscients dels obstacles i les barreres arquitectòniques amb les que es troben les persones amb mobilitat reduïda o una discapacitat visual.

La jornada ha rebut la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, Válida sin barreras, Escola Municipal d’Expressió, la Coordinadora de Discapacitats de la Garrotxa, Aigües Sant Aniol, Fruites Mercader i Obra Social “la Caixa”.

Comentaris