TV Girona convida els representants de MIFAS al programa Empresa x Tots

15/10/2013

El passat dissabte dia 12, TV Girona va dedicar el programa "Empresa x Tots" a Mifas, tot convidant al president Pere Tubert i al vicepresident Albert Carbonell.

L'objectiu de la invitació era perquè el públic gironí pogués conèixer més i millor la història, el tarannà social i els objectius de la nostra entitat.

Pere Tubert va recordar, entre d'altres qüestions, que Mifas ha estat sempre una Associació - Fundació d'amics que intenta resoldre la problemàtica diària de les persones amb discapacitat, i que s'han creat empreses d'un caire del tot social que gestionen els recursos per poder atendre les necessitats bàsiques i prioritàries dels associats.

Per la seva banda, Albert Carbonell, i també entre d'altres temes, va remarcar que el Grup Mifas està compost per 5 entitats: l'Associació, la Fundació i 3 empreses que són Centres Especials de Treball, en els quals el 70% dels treballadors han de ser persones amb discapacitat.

Alhora, va explicar que Mifas disposa de la seva pròpia borsa de treball per captar les ofertes laborals d'empreses externes de la nostra entitat, i per gestionar la contractació del perfil adequat per tal de poder cobrir una vacant de treball a alguna de les nostres empreses.

Finalment, volem destacar que el nostre president, Pere Tubert, va voler fer palès que si Mifas ha aconseguit arribar, no sense dificultats i obstacles, fins als nostres dies és gràcies als esforços encomiables de molta gent i durant molts anys, més concretament, des del 1979.

Comentaris