Torna el Bàsquet en Cadira de Rodes a Girona

05/09/2013

El Club de Bàsquet en cadira de rodes MIFAS torna a Girona després de 16 anys de tenir la seu a Castelló d’Empúries.

En concret, el club entrenarà al Pavelló de Fontajau sota la direcció tècnica de Carles Bermúdez, un històric de l’entitat i del club que agafa les regnes de l’equip amb molta empenta i il•lusió.

La decisió no ha estat fàcil ja que des del 1997, el Club de Bàsquet MIFAS ha tingut la seu de l’equip a Castelló d’Empúries. Durant 16 anys, l’ajuntament de Castelló ha obert les seves portes al club i ha cedit el seu pavelló municipal tant per fer els entrenaments com els partits oficials donant tot tipus de facilitats al club i als jugadors.

El motiu principal del canvi ha estat la manca de relleu generacional que ofereix la comarca de l’Alt Empordà. D’uns anys ençà, no s’ha trobat cap jugador jove que pogués incorporar-se a la plantilla. La localització de l’equip tampoc ha facilitat la incorporació de jugadors d’altres comarques.

El CB MIFAS s’instal•la al pavelló de Fontajau amb l’objectiu d’atraure jugadors de tota la província. El club mantindrà la seva filosofia de jugadors amateurs i seguirà disputant la Liga Nacional Española i la Lliga Catalana.

Des de MIFAS volem agrair la bona acollida que hem tingut per part de l’Ajuntament de Girona i, en concret, a la Regidora d’Esports, Isabel Muradàs i a tota l’Àrea de Serveis a les d’Esports que ens ha facilitat l’entrada a Girona.

Des del club es segueixen buscant patrocinadors per cobrir el pressupost per la temporada 2013-2014, així com jugadors/es que tinguin ganes de practicar el bàsquet en cadira de rodes.


Recull de premsa:

MIFAS canvia Castelló per Fontajau i el bàsquet en cadira torna a Girona. Diari de Gironja

El MIFAS torna a Fontajau. El 9 Esportiu

https://www.youtube.com/watch?v=ddV3gb6lrlc

Comentaris