Tindrem un punt de recollida d’aliments i de joguines al MIFAS Active UEN

18/11/2021
MIFAS

De l’1 al 21 de desembre, MIFAS col·labora amb el Banc d’Aliments de Girona i Sigues tu el Rei, i obren un punt de recollida d’aliments i de joguines al carrer Empúries, 31 baixos de Girona.

Per segon any consecutiu, MIFAS col·labora amb el Banc d’Aliments de Girona i obre un punt de recapte d’aliments i altres productes imprescindibles al Centre de Neurorehabilitació MIFAS Active UEN. Els productes imprescindibles són aquells que tenen una data de caducitat llunyana com arròs, pasta, sucre, menjar envasat en llauna, cereals, cacau i, fins i tot, productes per a nadons.

Alhora,  l’entitat col·labora per primera vegada amb Sigues tu el Rei, amb la finalitat d’aplegar el màxim possible de joguines, noves o en bon estat, per a tots els nens i nenes que més ho necessitin (llibres, puzzles, jocs de taula, joguines, material esportiu i educatiu, cuinetes).

L’objectiu d’aquestes col·laboracions, és aconseguir reunir el màxim de material i poder ajudar les famílies més vulnerables.

MIFAS tindrà obert el seu punt de recollida, tant el d’aliments com el de joguines, de l’1 al 21 de desembre, de les 9:00h a les 19:00h, que està ubicat al Carrer Empúries, 31 baixos de Girona.

 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

20:56