Taller “Dones diverses” per a l’apoderament i la millora de l’ocupabilitat de dones amb discapacitat

19/10/2021
MIFAS

Aquesta sessió rep el suport econòmic de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.

MIFAS organitza un taller dinàmic "Dones Diverses" per treballar l’apoderament i la millora de l’ocupabilitat de les dones amb discapacitat, i que anirà a càrrec de Sònia Méndez Carrasco, amb el suport de l’Institut Català de les Dones. Aquest taller és únicament per a dones.

El principal objectiu serà oferir un espai de coneixement i reflexió en què es prioritzi la cura de la dona, més enllà del rol , creences i limitacions adquirides per la seva condició física, mental o social. Aquesta cura ha d'estar basada en oferir la informació i les eines pràctiques que puguin ajudar a les persones a apoderar-se i mirar al futur amb la seguretat i l'autoconeixement necessari.

CONTINGUT:

Autoestima, autoconeixement i autopercepció: aquest és un dels pilars que ens proporciona el punt de sortida per poder treballar el benestar emocional de les persones. Amb exercicis senzills, les persones assistents podran reflexionar sobre com són i com es perceben, amb l'objectiu de potenciar les pròpies habilitats.

Regulació emocional i promoció de la resiliència: S'explicarà de forma senzilla el processament emocional dels pensaments que tenim i com podem millorar la regulació emocional que això ens provoca. Les emocions sobre les que treballaríem serien: angoixa, preocupació, tristesa, ira i ràbia.

Apoderament i mirada al futur: Aquesta seria la última part de la formació i pretén promoure la seguretat i confiança en un mateix i cap al futur. S'oferiran alguns exercicis fàcils de recordar i que aporten la serenitat i la calma necessàries en els moments de crisi personal.

DATA:

Dimarts 26 d’octubre 2021 de 10h a 13h.

LLOC:

Aula de formació de la seu central de MIFAS (Rambla Xavier Cugat, 43 baixos, de Girona).

INSCRIPCIÓ:

GRATUÏTA | Places limitades!

O bé:

Oficines centrals de MIFAS
Alexandra Alfonso
972 41 40 41
aalfonso@mifas.com
www.mifas.com