Tadifi finalitza les obres d'ampliació de l'aparcament de la plaça Vila de Perpinyà, de Girona

09/06/2014

Avui al matí, l’empresa TADIFI del Grup MIFAS, ha finalitzat les obres d’ampliació de l’aparcament ubicat a tocar de l’Hospital Josep Trueta de Girona.

En concret 28 són el nombre de places que a partir d’avui han entrat en funcionament i que se sumen a les 87 actuals que ja gestiona. En total, l’aparcament disposa de 105 places que ajudaran a desembossar el col•lapse habitual que patia l’aparcament, sobretot, durant els matins.

L’obra per adequar aquest espai, que s’ha asfaltat i s’ha pintat per delimitar les places d’aparcament, ha anat a càrrec de MIFAS.

MIFAS s’ha compromès també a adequar el tram de carril bici en el vial comprès entre la Plaça Vila de Perpinyà i l’àmbit de les instal•lacions de l’Hospital Josep Trueta fins a l‘edifici d’aparcament de vehicles.

Recordem que l’any 2011, TADIFI va perdre 116 places d’aparcament degut a la construcció de les consultes externes del Trueta i que MIFAS feia temps que havia fet la petició d’ampliar l’aparcament per donar un millor servei als usuaris de l’Hospital. Finalment, l’octubre del 2013, MIFAS i l’Ajuntament de Girona van formalitzar un conveni per poder començar amb les obres d’adequació d’aquest espai.

Comentaris