09/06/2014

Tadifi finalitza les obres d'ampliació de l'aparcament de la plaça Vila de Perpinyà, de Girona

Avui al matí, l’empresa TADIFI del Grup MIFAS, ha finalitzat les obres d’ampliació de l’aparcament ubicat a tocar de l’Hospital Josep Trueta de Girona.

En concret 28 són el nombre de places que a partir d’avui han entrat en funcionament i que se sumen a les 87 actuals que ja gestiona. En total, l’aparcament disposa de 105 places que ajudaran a desembossar el col•lapse habitual que patia l’aparcament, sobretot, durant els matins.

L’obra per adequar aquest espai, que s’ha asfaltat i s’ha pintat per delimitar les places d’aparcament, ha anat a càrrec de MIFAS.

MIFAS s’ha compromès també a adequar el tram de carril bici en el vial comprès entre la Plaça Vila de Perpinyà i l’àmbit de les instal•lacions de l’Hospital Josep Trueta fins a l‘edifici d’aparcament de vehicles.

Recordem que l’any 2011, TADIFI va perdre 116 places d’aparcament degut a la construcció de les consultes externes del Trueta i que MIFAS feia temps que havia fet la petició d’ampliar l’aparcament per donar un millor servei als usuaris de l’Hospital. Finalment, l’octubre del 2013, MIFAS i l’Ajuntament de Girona van formalitzar un conveni per poder començar amb les obres d’adequació d’aquest espai.

Comentaris