T’apuntes al repte de buscar feina?

28/03/2017

El Servei d’Inserció Laboral de MIFAS (SIM) ofereix tallers i sessions formatives per donar suport a les persones inscrites a la Borsa de Treball en la recerca activa de feina.

Va de feina! és un Taller d’Informàtica Bàsica que ofereix un aprenentatge de les eines bàsiques de l’ordinador, perdre la por a un primer contacte amb els elements que el composen, utilitzar fitxers i carpetes, conèixer nocions bàsiques amb un processador de textos, crear un compte de correu electrònic, enviar i rebre missatges i buscar informació a internet.  Sessions: dimarts i dijous.

Taller de recerca de feina per conèixer què implica el procés de recerca i aprendre a fer recerca de feina de forma autònoma.  Es treballen les eines bàsiques per saber gestionar un compte de recerca de feina, millorar l’efectivitat a l’hora de buscar ofertes i  saber presentar-se i adjuntar un currículum a través d’un correu electrònic.
Sessions: dilluns i dimecres.

Els divendres es podrà disposar d’una aula equipada amb ordinadors i suport i assessorament individualitzat.

Els tallers s’ofereixen a les Aules de Formació MIFAS situades al Carrer Castell de Solterra, 4 de Girona. Es donen de forma continuada i s’adrecen a les persones inscrites a la borsa laboral de l’entitat i en recerca activa de feina.

Les persones interessades en realitzar alguna d’aquestes sessions han de posar-se en contacte amb la seva orientadora laboral de referència a través del 972 41 40 41.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

21:10